изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:42 EEST
Борисов: Това правителство е вредно и трябва да си ходи    
ПолитикаТова правителство е вредно и трябва да си ходи, е заявил председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов пред над 200 души по време на среща с общинските ръководства на структурите на ГЕРБ - София, съобщава пресцентърът на партията.

Построихме десетки нови детски градини, защото всички преди това бяха продадени или приватизирани. Това е резултатът, когато ГЕРБ управлява два последователни мандата, е посочил Борисов.

Председателят на ПП ГЕРБ подчертал, че правителството и Орешарски нямат никакъв план и не знаят какво правят, щом веднага, още в началото на управлението си, отново взеха заем.

Хората трябва да знаят, че не Станишев, а ние ще трябва да затягаме колана и да връщаме този дълг, отбелязал Борисов.

"Какъв експерт е Пламен Орешарски? Като дойдохме през 2009 г., ни остави огромен заем, който ние трябваше да плащаме. А като министър, точно преди да си тръгне, позволи да се вдигнат пенсиите, като знаеше, че няма пари за това", каза пред софийските структури на ГЕРБ Борисов.

Председателят на ГЕРБ е обявил, че парламентарната група на партията ще бъде в парламента, за да не позволи да се гласуват закони като този, който връща пушенето. Според него БСП нямат право да говорят за реформи, защото те дори не са се реформирали.

"Затова ще проваляме парламентарни заседания, когато те не могат сами да си съберат кворум.

Това е парламентарен прийом, който е признат от демокрацията", подчерта Борисов.

По повод отношението към Реформаторския блок Борисов е призовал общите усилия да бъдат насочени срещу политическите опоненти от БСП и ДПС, а не в настройване един срещу друг, посочват от пресцентъра на ГЕРБ.
http://www.vesti.bg

 


Сходни връзки

Борисов: Това правителство е вредно и трябва да си ходи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди