изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:35 EEST
Цветан Соколов изведе "Тренто" до Суперкупата на Италия    
СпортБългарският национал Цветан Соколов и "Тренто" спечелиха Суперкупата на Италия в първия си официален мач за сезона. Шампионите победиха с 3:0 (25:23, 25:23, 25:21) "Мачерата" и взеха отличието за втори път.

Соколов имаше ключова роля за победата, като направи 17 точки и стана най-резултатен в срещата. Диагоналът постигна 47% успеваемост в нападение и направи директна точка от начален удар, с който сложи край на мача.

В първия си двубой без Радостин Стойчев и капитана Матей Казийски "Тренто" излезе, воден от новия си треньор Роберто Серниоти. Обновеният състав на "Тренто" се справи с предизвикателството и победи звездния отбор на "Мачерата".

Тимът, воден от Алберто Джулиани, поведе с 11:5 в началото на срещата, но домакините бързо изравниха. Геймът вървеше оспорвано, но в края му "Тренто" взе две точки преднина и спечели.

След това шампионите имаха леко предимство от две-три точки, като стигнаха до 19:15 и заслужено взеха и втората част. Третият гейм беше равностоен до 19:19, когато "Тренто" отново дръпна и след добри отигравания стигна до победата.

Бившият треньор на "Тренто" Стойчев и Казийски грабнаха Суперкупата на Турция с "Халкбанк". Отборът от Анкара победи с 3:0 (25:16, 26:24, 25:23) шампиона "Аркас" (Измир).
http://www.dnevnik.bg
 


Сходни връзки

Цветан Соколов изведе "Тренто" до Суперкупата на Италия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.62 секунди