изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:25 EEST
Футбол: ЦСКА победи „Левски” с 3:0    
Спорт София. ЦСКА победи „Левски с 3:0 в мач от 13-и кръг на „А” футболна група. И трите гола в мача паднаха през първото полувреме.

 Емил Гъргоров изведе по чудесен начин непокрития Неманя Милисавлевич, който беше точен в 32-ата минута за първия гол в днешното дерби. След центриране от фаул в 35-ата минута, Апостол Попов засече с глава за 2:0. Две минути по-късно Марсиньо намери Емил Гъргоров, който направи резултата класически 3:0.
След мача ЦСКА излезе на второ място в класирането с 26 точки преди изиграването на останалите мачове от кръга. Левски остава на шесто място с 19 точки.  http://www.focus-news.net
***************
Босът на "Левски" Тодор Батков заяви след поражението от ЦСКА с 0:3, че спира финансирането на първия тим, докато футболистите не покажат резултати.

Батков се обяви за подмладяване на състава, като допълни, че Тони Здравков остава наставник.

"Трябва да се върнем към автентичността на нашия клуб. Трябва да вкараме млади играчи. Не може един Антонио Вутов да е най-мотивиран. Има много виновни за това, което е в "Левски". Деятели, бивши ръководители, нека си седнат малко на задните части и да спрат да говорят. Спирам финансирането", каза собственикът на "сините"..

"Треньорът остава същият", завърши Тодор Батков.
http://www.standartnews.com
 


Сходни връзки

Футбол: ЦСКА победи „Левски” с 3:0 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди