изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:54 EEST
Симеон Дянков е бил “отклонен” от следване за... слаб успех!    
Новини Репортер на “ШОУ” научи свръхлюбопитната новина, че ексминистърът на финансите Симеон Дянков е бил “отклонен” от следване като студент втори курс в бившия ВИИ “Карл Маркс, сега УНСС, заради... слаб успех!

Това обаче не попречило на Дянков, когато се издига до поста министър на финансите в предишното правителство, да поздрави фамилиарно ректора на престижния университет проф. д-р Борислав Борисов с думите:

“Здрасти бе, ректоре!”

Проф. Борисов обаче е известен не само като светило в науката, но и като човек с изявено чувство за достойнство. Ето защо изобщо не се посвенил да припомни на “българският Брад Пит”, както се самонарече финансистът, за срамното му университетско минало у нас, като дори подчертал, че “документите се пазят”. Също така “нетактично” попитал кога е успял Дянков да защити докторантура в Мичиганския университет.

Повечето преподаватели в УНСС, които познавали Симеон Дянков от студентската скамейка, си обясняват кариерата му в Световната банка като фалшиво издигане “по линия на конспирацията”. Наскоро един професор дори подхвърли: “Световната банка?! Не ми говорете за нея – тя е клон на ЦРУ!”. Че “Брад Пит” се надяваше отново да се върне в Америка след провала си у нас, бе повече от ясен негов стремеж и амбиция. Най-вероятно обаче му скрои шапка бившият му тъст, който според клюката направил всичко възможно, използвайки всичките си връзки, Дянков да не се върне в Америка, при това - и с българската си любовница.

“Въпросът е как руснаците се присетиха да вземат недоразумение като Дянков, че и да го направят ректор на свой ВУЗ?!”, питат се мнозина.

Отговорът

според запознати бил прост – много от престижните банки в света ситуирали свои клонове в Русия, като в това нямало спор, седели агентурни интереси. “Така че онези, които дърпат световната политика, продължават да си имат Дянков за свой човек!”, категорични са изследователите на CV-то на бившия ни финансов “мозък”. Те са категорични, че работата му никога не е била свързана толкова с цифри и финанси, а била една-единствена – на троянски кон.

Едно е сигурно - че Дянков е в Русия с любовницата си, която стана шеф на кабинета му по същия изпитан начин – без завършено висше и за “други” заслуги.

Еми МАРИЯНСКА
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Симеон Дянков е бил “отклонен” от следване за... слаб успех! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди