изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:06 EEST
Мисис България 2013 – роднина на пернишки бандит    
Мис & Мистър Новоизбраната Мисис България 2013 - Universe Александра Феодорова е роднина на пернишкия бандит Феодор Феодоров, по-известен като Федята. В информацията за конкурса за нея пише, че е зодия близнаци, има висше образование в областта на туризма, директор е на собствена компания. “Тя познава сцената, била е манекенка и иска да популяризира благотворителната кауза на конкурса”, пише още в портфолиото на Александра


Това, което никъде не се споменава обаче е, че тя е съпруга на изветният пернишки бандит Феодор Феодоров – Федята, който е съдружник с братя Галеви и Христофорос Аманатидис – Таки.

Федята дори е смятан за един от основните конкуренти в пазара за дрога в смутните години, когато Райко Кръвта воюва с всички, само и само да запази териториите си.

В миналото Феодор Феодоров е приближен до боса на ВИС Георги Илиев. Според полицейските разработки с годините успява да оформи своя група, в която влизат покойните днес Петър Крумов – Пупи и Николай Христов – Хайо.

Името на Федята изскача и в показанията на Николай Николов – Шатката, които той дава пред съда покрай арестите на групата на Бай Васил.

“След като Райко се прибра от Италия, той успя за много кратък период да вземе от територията на Федята. Много дилъри, които продаваха за Федята избягаха при Райко и оттам се породи целия конфликт. Цялото това продължи, до смъртта на Райко. Знам, че е било от конкурентна групировка, която се е занимавала с дрога. Тях ги е ръководил момче с име Федя, казваха му Федята”, твърди Николай Николов – Шатката.

В показанията си той намеква още, че именно хора от обкръжението на Федята могат да стоят зад убийството на Райко Кръвта.

В момента Феодор Феодоров се изявява като строителен бос. Той стопанисва и дискотека в центъра на Перник, която се води собственост на КНСБ и се отдава под наем.

Името на Федята фигурира и в бизнес сдружението "Съюз за Перник", в което той е основна фигура заедно със съдения за пране на пари Людмил Стойков.

Федята бе споменат и покрай трагедията с Мирослава. Тогава стана ясно, че соченият като неин убиец Стойчо Стоев - Чочо е работил като личен шофьор на Феодор Феодоров.

Самата Александра Феодорова също развива солиден бизнес. Името й фигурира сред управителите на пернишката фирма “Заваръчни системи”, където е съдружник заедно с Радостин Цветанов и Александра Милтенова.

Мира НАЙДЕНОВА,  http://www.blitz.bg/


Александра Феодорова е "Мисис България 2013"
 


Сходни връзки

Мисис България 2013 – роднина на пернишки бандит | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди