изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:52 EEST
Валери Божинов пребит в Пловдив!    
НовиниВалери Божинов е бил пребит в Пловдив! Бившият национал на България преживял истински кошмар в родния град на доскорошната си съпруга - Николета Лозанова.

В нощта на петък срещу събота, Божинов е отнесъл здрав кютек от алкохолизирана компания, разкри "Топспорт". Таксиджии от стоянката пред "Водна палата" сигнализираха, че около 4:00 часа сутринта, в Пловдив всички дежурни от полицията са окупирали пространството между булевард "Цар Борис III-Oбединител" и булевард "Марица". Това е станало, след като е получен сигнал, че младеж лежи безжизнен в храстите край река Марица, не далеч от "Водна палата".

Органите на реда пратили първо патрулка, която е установила, че мъжът в несвяст е Валери Божинов. Веднага на място пристигнали подкрепения, които блокирали движението и стартирали масов фейс-контрол в трите нощни заведения.

Първоначално източниците споделят: "Божинов е бил пребит в популярното "Планета Пайнер", където охраняват "ДАИКС" и "ГЕЛЕВ". Оказва се, че Валери е ял пердах в съседното "Милионерите".

Шефът на "ДАИКС"- Георги Фърцов, беше достатъчно вежлив, за да разпореди доклад от служителите си какво се е случило в събота сутринта в района. "Малко ударихте на камък, но все пак трябва да черпите като медия. Знам, че информацията е от огромно значение за вас. Това с Валери не е станало на територията, която охраняваме, а в съседното "Милионерите", заяви Фърцов пред "Топспорт".

Все още не е ясно какви са причините, за да се стигне до побоя над Божинов. От пловдивската полиция казаха, че ще отговорят само след писмено запитване.
http://www.blitz.bg

Божинов пред БЛИЦ: Що не напишете, че съм наркоман!?

Валери Божинов категорично отрече пред БЛИЦ, че е бил пребит в петък срещу събота в Пловдив. Ето какво сподели пред нашата агенция 27-годишният футболист.
 
“Нямам думи. Меко казано – нямам думи! Никой не ме е пребивал, никой не ме е удрял, никой не ми е посягал дори. Не съм бил в Пловдив в същия ден. Може да попитате майка ми. Бяхме заедно”, заяви Валери.
 
Чудя се да се смея ли или да плача. Множко станаха тези постоянни сензации по мой адрес. Какъв ли не ме изкараха. Защо сега не напишете, че съм наркоман?!
 
Когато намерите някоя “негативна новина” за моя милост, веднага изригване, понеже мечтата на медиите е да ме очернят. Всяка една медия се надпреварва да пусне "бомбата" по мой адрес, за да си трупа читатели на мой гръб. Ще извинявате, ама е така! Нали?! Мълчахте всички, когато спасих човешки живот. Когато направя нещо добро за хората или на терена, пълно мълчание.
 
Аз мисля, че не заслужавам подобно отношение. Не знам как да се отнасям с медиите вече. Май колкото съм по-добре настроен към журналистите, толкова по-лошо за мен става”, завърши Божинов.  http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Валери Божинов пребит в Пловдив! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди