изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:53 EEST
Баща позна сина си на снимката с "Бойко Борисов"    
Новини Мъжът на снимката, който е вдясно, показана от Николай Бареков в предаването "Нека говорят", категорично не е Бойко Борисов. Това е 39-годишният Иван Кочев, родом от пазарджишкото село Юнаците, обяви баща му Стоимен пред bTV.

Припознатият като Бойко Борисов е бивш щангист, завършил пазарджишкото спортно училище. Мъжът е бил дълго време личен охранител на Иво Карамански. Бащата на Иван казва, че тогава много се притеснявал за сина си, но сега изобщо не се занимава "с такива работи”.

Иван Кочев живее в София и работи към фирма за сигнално-охранителна техника. Бащата казва, че и друг път е намирал прилика между сина си и младежките снимки на Бойко Борисов. Бащата на набеденият за Бойко Борисов Иван гледа зеленчуци на село и казва, че не се сърди, че са вкарали сина му в интрига.

"Такива работи изобщо не ме интересуват. Мен ме интересува тук да ми върви животът и това е. Дали тоя е виновен, или оня, за мен са всчиките виновни, защото не гледат тук за простолюдието. Гледат само за тях да крадат”, каза възрастният мъж./  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Баща позна сина си на снимката с "Бойко Борисов" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди