изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 09:35 EEST
Волен Сидеров: Единен щаб инспирира протести, с които да се сменя неудобна за Вашингтон власт    
Политика София. Има единен щаб, който дава тези знаци, инспирира подобни протести, с които се сменя неудобна за Вашингтон власт. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПП „Атака” Волен Сидеров във връзка с протестите на 10 ноември, предаде репортер на Агенция „Фокус”. „На плакати се вижда един стилизиран юмрук, който може да се види на протести в Молдова, Грузия, Русия и Египет при т.нар. Арабска пролет”, заяви Сидеров.

По думите му американското посолство стои зад протестите. „Посещението на Джеймс Пардю в университета показва кой стои зад финансирането, инспирирането и поощряването на незаконни действия. Окупация на СУ е незаконно действие. Те нямат право да горят и чупят в центъра на София, нямат право да вандалстват и това да се поощрява от властта. Аз обвинявам вътрешното министерство и прокуратурата, че с бездействието си дават път на вандализма, анархията и хаоса”, посочи той. „Цветлин Йовчев не е състоятелен във функцията си на вътрешен министър. Имаме данни, че служители на МВР получават нареждания най-отгоре на най-висше ниво да не се намесват”, каза още Сидеров.
Той каза, че няма да поискат вот на недоверие, защото от „Атака” нямат толкова хора, с които да съберат подписка. „Ако сегашното правителство подаде оставка, следва служебен кабинет, назначен от Росен Плевнелиев – за мен това е по-голямото зло”, обясни Волен Сидеров.
Яница ТАНЕВА
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Волен Сидеров: Единен щаб инспирира протести, с които да се сменя неудобна за Вашингтон власт | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди