изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:41 EEST
Бойко Борисов: На сегашния главен секретар за един месец му дадоха четири генералски звезди - това е падение на пагона    
ПолитикаСофия. На сегашния главен секретар за един месец му дадоха четири генералски звезди. Това е падение на пагона. На мен двама президенти са ми давали генералските звезди. Това каза пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по повод изказване на лидера на ДПС Лютви Местан, предаде репортер на Агенция „Фокус”.

„За това, че ДПС ми били дали звездичка, искам да им напомня, че това бяха годините, в които българският народ ми даваше най-високото одобрение в страната за работата ми. Вследствие на това, многократно ги побеждавах след това на политически избори. А в същото време на сегашния главен секретар за един месец му дадоха четири генералски звезди. Това го няма никъде. За един месец генерал – полковник. Четири генералски звезди. Това е падение на пагона. На мен двама президенти са ми давали генералските звезди – едните ми даде Първанов, другите ми даде Стоянов”, коментира Борисов.
На въпрос дали е възможно ГЕРБ и БСП да се разберат за предсрочни избори Борисов посочи: „Те няма никога да дадат оставка, защото в момента са се впили във всички обществени поръчки и гледат да акумулират средства за избори. Това, което приписват на нас, те са го правили винаги”.
Екатерина ПАНОВА
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: На сегашния главен секретар за един месец му дадоха четири генералски звезди - това е падение на пагона | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди