изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:42 EEST
ХОРОСКОП ЗА 19 НОЕМВРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 19 НОЕМВРИ

ОВЕН - Аргументирано ще говорите за идеите и намеренията си, с което ще привлечете вниманието върху себе си. Не всеки път ви се отдава да бъдете толкова убедителни, но днес имате специален мотив.

ТЕЛЕЦ - Днешните ви решения ще определят за дълъг период напред посоката на интересите ви. С бързата си и точна мисъл ще отсявате важното, запазвайки за себе си емоциите, които ви вълнуват.

БЛИЗНАЦИ - Физически занимания ще укрепят здравето и психиката ви, наред с предпочитаните от вас неща. В компанията на приятелите си ще се почувствате свободни и готови за предизвикателства, каквито няма да липсват.

РАК - Шумът и суетата в съчетание с умората ще подсилят желанието ви за повече спокойствие и отдих. Не пречете и на околните да се чувстват спокойни, отнесете се с разбиране към проблемите им.

ЛЪВ - Присъствието на сериозни и прагматични хора ще ви въздейства позитивно, навеждайки ви на размисъл за бъдещи начинания. Запазете спокойното си отношение към онези, които обичате.

ДЕВА - Атмосферата на дома ще ви зарежда с енергия и добри очаквания. Подарете си повече лично време, не може да се живее в непрекъснат стрес. Денят е благоприятен и за физически занимания, разходки и спорт.

ВЕЗНИ - Ако се чувствате уморени и без желание за активност, потърсете тихо и спокойно място за отдих. Животът може да ви предложи и изненади, не бързайте да се притеснявате. Ще откриете, че има какво да ви зарадва.

СКОРПИОН - След умората и притесненията следват по-приятни емоции, на каквито ще се радвате днес. Любовта ще ви подтикне за пълноценна изява на способностите ви. Светът ще стане по-добър.

СТРЕЛЕЦ - Дайте израз на доброто, което носите и насърчете към него всички около вас. Така ще помогнете на света да стане по-гостоприемен, а хората по-състрадателни. За себе си не искайте прекалено много.

КОЗИРОГ - Ще постигнете споразумение, което ще се отрази положително на работата и финансите ви. Интересите ви ще бъдат защитени. Многото ви ангажименти няма да се отразят понижаващо на настроението ви.

ВОДОЛЕЙ - Перспективите, които съзирате ще ви направят активни. Ще зарадвате семейството с придобивки и повече удобства. Самочувствието ви е пропорционално на енергията, която влагате в работата си.

РИБИ - Свободолюбивият ви и независим дух ще се противопостави на нечие решение и с това ще дадете заявка за бъдеща активност. Тя може да има отношение както към бизнеса ви, така и към връзката ви с някого.

 

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 19 НОЕМВРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди