изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:27 EEST
"ОРЛОВЕЦ-2008" ЗАГУБИ ОТ БЕНКОВСКИ ЗА КУПАТА    
НовиниВчера се проведе финалният двубой от зоналния етап на турнира за Купата на Аматьорската футболна лига между отборите на "Орловец-2008" и "Бенковски" (Бяла, Русенска област). Макар че играха много добре, момчетата на Петър Петров загубиха като домакини с 0:3 и така пропуснаха шанса за втора поредна година да влязат във финалната четворка.

Тимът от село Победа можеше да поведе още във втората минута, но шансът му изневери. Гостите откриха головата си сметка в 44-ата минута и първото полувреме завърши при 1:0 за Бенковски. В началото на втората част Мартин Филев бе изведен сам срещу вратаря на гостите и бе фаулиран, но главният съдия Станислав Тодоров не посочи бялата точка. След това пропуски за "Орловец-2008" направиха Ивайло Георгиев и Митко Василев. В 56-ата минута гостите поведоха с 2:0, а в 78-ата стигнаха и до трето попадение. В 83-ата минута домакините отново бяха близо до гола, но Даниел Михайлов пропусна дузпа.   

Припомняме, че в предишния кръг отборът на "Орловец-2008" елиминира представителя на Варненска област - "Тича 1948" (Долни чифлик), с 6:5 след изпълнение на дузпи, като редовното време завърши при резултат 1:1. Тимът на "Орловец-2008" заслужи правото да представя Добричка област в зоналния етап от надпреварата, след като на финала в региона се наложи над третодивизионния "Черноморец" (Балчик) след изпълнение на дузпи.

 


Сходни връзки

"ОРЛОВЕЦ-2008" ЗАГУБИ ОТ БЕНКОВСКИ ЗА КУПАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди