изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-02 @ 03:31 EEST
ДОБРУДЖА ЩЕ ИГРАЕ С ЛОКО (ПЛОВДИВ) НА ЧЕТВЪРТФИНАЛИТЕ ЗА КУПАТА    
СпортОтборът на Добруджа ще играе срещу пловдивския Локомотив в четвъртфиналите на турнира за Купата на България по футбол. Това отреди тегленият вчера жребий в зала "Родина" на националния стадион "Васил Левски". Добруджа е единственият отбор от „Б“ група, който достигна до тази фаза на надпреварата.

От БФС обявиха, че по-късно ще бъдат определени датите за двубоите, като се знае, че със сигурност те ще бъдат през месец март. По предварителна информация първата среща между Добруджа  и Локомотив (Пловдив) ще е на стадион "Дружба" в Добрич на 12 март, а реваншът ще е на 19 март.  

Едната двойка, която предизвиква огромен интерес, е Левски или ЦСКА срещу Ботев (Пловдив). "Сини" и "червени" ще определят на 19 декември кой ще е съперник на "канарчетата". През ноември столичните грандове завършиха 0:0. Победителят ще е домакин в първата среща срещу пловдивчани, а всичко ще се реши на стадион "Христо Ботев".

Другото голямо дерби е Литекс - Лудогорец. Първата среща е в Ловеч, а ответният двубой е в Разград. Тази есен "оранжевите" нанесоха най-тежкото поражение на шампионите - 4:2 на "Лудогорец Арена". Освен това те нямат загуба в Разград вече три сезона, а и са единственият тим в елита с положителен баланс срещу хита в Лига Европа тази есен.

Последната двойка противопоставя Локомотив (София) и Черноморец. Досега през сезона в "А" група двата тима си размениха по една победа с 2:1.

 

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/4-ФИНАЛИ

 

Литекс - Лудогорец

Добруджа - Локомотив (Пловдив)

Локомотив (София) - Черноморец

Левски/ЦСКА - Ботев (Пловдив)

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА ЩЕ ИГРАЕ С ЛОКО (ПЛОВДИВ) НА ЧЕТВЪРТФИНАЛИТЕ ЗА КУПАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди