изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:20 EEST
Маргарита Хранова става благодетел в „Предай нататък” тази събота по bTV    
Общество В „Предай нататък” тази събота зрителите на bTV ще се запознаят с историята  на талантливия Валентин. Той е бивш състезател  по вдигане на тежести, понастоящем живеещ в с. Брани поле със семейството си, където работи като охранител. Освен всички изключителни качества, които притежава, Валентин има невероятен глас. След нелепа битова злополука, Валентин получава травма, която ограничава движението му, в следствие на което качва много килограми.

С молба за съдействие при сбъдването на една негова мечта, към екипа на предаването се обръща неговата сестра – Веси. Освен пълната програма за отслабване, благодарение на която Вальо ще има възможността да влезе в добра физическа форма и да подобри състоянието си, ще получи още една изключително приятна изненада. Каква ще бъде тя, зрителите на предаването ще разберат в събота от 20.00 часа.

Втората история, която Наталия Симеонова ще представи, проследява съдбата на 53-годишните Валери и Кирка Чорбаджийски. След тежка злополука в Испания, Валери остава прикован към инвалидна количка. Благодарение на несломимия си дух и силната си воля, както и с любовта и грижите, които получава от семейството си, той успява да съхрани изключителния си позитивизъм и желанието си за живот.

Едно от най-съкровените желания на Валери е да изкаже благодарността си към съпругата си Кирка за цялата й всеотдайност и безусловна любов. Наталия Симеонова и екипът на предаването се заемат с организирането на незабравима почивка в луксозен хотелски комплекс, където ги очаква емоционална среща с цялото семейство. Там Валери ще сбъдне още една своя мечта – да полети.

Зрителите на „Предай нататък” ще станат свидетели и на едно от най-вълнуващите обяснения в любов. В дует със самата Маргарита Хранова, Валери ще изпее на съпругата си емблематичната песен „Моето мъжко момиче”. Какво още ще се случи с героите в предаването, ще разберем в събота, 30 ноември от 20.00 часа по bTV.

 


Сходни връзки

Маргарита Хранова става благодетел в „Предай нататък” тази събота по bTV | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди