изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:19 EEST
Застреля се охранител, раздал много заеми    
НовиниОхранител в частна фирма се самоуби в собствения си дом в казанлъшкото село Шейново. Трупът на Стефан Мирчев, на 63 години, е бил открит от съпругата му в сряда сутринта в една от стаите на семейната къща. Той е използвал, че е сам вкъщи, и се прострелял смъртоносно със собствения си пистолет, който е притежавал законно.


Мирчев кандидатствал като охранител преди няколко месеца, защото не му стигал трудов стаж. Според близките му смятал догодина да се пенсионира, съобщава "Стандарт".
„Стефан беше изключително уважаван човек, цялото село е в шок от смъртта, никой не си е и помислял, че може да сложи край на живота си", каза покрусен кметът на Шейново Николай Терзиев. Според него нито Мирчев, нито фамилията му са имали някакви финансови затруднения. Преди време той дори развивал успешен бизнес в дървообработването, но не издържал на конкуренцията и се отказал. Нямало информация да е вземал кредити или заеми. Напротив, според негови приятели още от времето, когато му вървял бизнесът, самият Стефан е раздавал наляво и надясно заеми на закъсали хора и някои дори още му били длъжници.

В селото веднага се разнесоха различни версии за мистериозното самоубийство. Според съседи във вторник вечерта в семейството му имало шумен скандал. Но малцина вярват, че това може да е повод за фаталното решение, съобщава Прес ТВ. Жена му била икономист в училището на съседното село и двамата били смятани за пример на здраво и задружно семейство.

„Научил е някаква страшна тайна", е конспиративната версия, за която намекнал пред съселяните му и неговия зет. Според него тъстът му разкрил някакви „много важни документи" и съобщил къде се намират.

Това е второто самоубийство за по-малко от месец в Казанлъшко. Преди две седмици затъналият до гуша в дългове бизнесмен от Града на розите Тома Семерджиев скочи от 9-ия етаж на жилищна кооперация.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Застреля се охранител, раздал много заеми | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди