изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:45 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода до 12 декември 2013 г.    
ВреметоПрез почивните дни ще има променлива облачност, почти без валежи. С умерен до силен вятър от запад-северозапад ще нахлува студен въздух и температурите ще се понижават – в неделя преобладаващите минимални ще са между минус 6 и минус 1 градус, а максималните ще са от 1 до 6. Вълнението в открито море ще се усили до 4-5 бала.
Kennedy Summers 115Destiny Davis 102Alison Waite 108Kara Monaco 83

В понеделник ще има променлива облачност. Северозападният вятър ще отслабне. Минималните температури ще се понижат до минус 6, минус 1, а максималните ще са от минус 1 до плюс 4 градуса.
От вторник до четвъртък с много силен вятър от север отново ще нахлува студен въздух. По крайбрежието ще е по-често облачно, във вътрешността на района ще има и слънчеви часове. Във вторник на много места ще завали сняг, а в края на периода слаби превалявания ще има главно по Черноморието. Температурите ще са отрицателни с малка амплитуда. Най-ниски ще са минималните температури във вътрешността на Североизточна България на 11-ти и 12-ти между минус 9 и минус 7 градуса.
 
Вълнението на морето по крайбрежието ще е 2-3 бала, в открито море, с усилването на вятъра, ще се увеличава до 4-5.   Температура на морската вода 8-11 градуса.

Национален институт по метеорология
и хидрология при БАН - филиал Варна



 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода до 12 декември 2013 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди