изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:11 EEST
Гриша Ганчев пак прави милиони, води Асприля    
Спорт

Гриша Ганчев пак прави милиони, води Асприля



Босът на Литекс Гриша Ганчев пак показа нюха си да уцелва точния момент за трансферите на водещите си играчи. Той се е спазарил за продажбата на аса на ловчанлии Армандо Ваюши. 

Според вестник "24 часа", босът на "оранжевите" се е договорил с италиански клуб за младия албанец. По всяка вероятност става въпрос за Удинезе. 

За Ваюши ще бъдат платени 1.2 млн. евро. Печалбата е огромна, при положение, че той дойде преди около две години за 60 хил. евро. 

Интересното е, че мениджъри на албанеца са от същата агенция, която се грижи за правата на Лео Меси. Тя намери и нов отбор на Георги Миланов, а в касата на Литекс влязоха 3.5 млн. евро.
Атакуващият халф е с договор до 30 юни 2015 г. Преди да дойде в Ловеч, той беше харесан от германските Кьолн и Аугсбург, но те не дадоха пари за трансфера му. 

А иначе вече негов заместник е намерен. Това е колумбийският бързак Данило Морено Асприля. Освен по фамилия обаче той няма нищо общо с легендарния си сънародник Фаустино Асприля, който навремето беше съотборник на Христо Стоичков в Парма. 

Колумбиецът вече е договорен, а цената му е 250 хил. долара. Той идва от местен отбор, като 24-годишният бързак е бил наблюдаван от главния мениджър Стойчо Стоилов.   http://www.sportni.bg

 


Сходни връзки

Гриша Ганчев пак прави милиони, води Асприля | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди