изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 17:48 EEST
ИВАЙЛО ДИМИТРОВ БЕ ИЗБРАН ЗА ФУТБОЛИСТ №1 НА ДОБРУДЖА    
СпортИвайло Димитров – Косъма бе избран за Футболист №1 на Добруджа за 2013 година. Това отреди анкетата на феновете на клуба във фейсбук страницата им. В допитването се включиха близо стотина души, като 42.40 % от гласовете събра победителят в анкетата. Негови подгласници са Ивайло Лазаров с 18.50 % и Станимир Андонов с 9.80 %. Сред номинираните футболисти бяха само такива, които са играли през пролетта във „В” група с екипа на добричлии и през есента във втора дивизия.

Запалянковците даваха своя вот за: Николай Радомиров, Ангел Маджиров, Николай Илиев, Ивайло Лазаров, Станимир Андонов, Николай Христозов, Георги Ивелинов, Ивайло Димитров и Васил Тачев.

Нападателят Ивайло Димитров научил от Добрич Онлайн, че е избран за футболист номер 1 на Добруджа в анкетата на феновете. "Много съм щастлив от тази награда, това е огромно признание", заявил той. Голмайсторът разкрил и какви са амбициите му с Добруджа за 2014 година: "Аз лично съм си поставил за цел да влезем в "А" група, защото сме един от малкото отбори, който се опитва да играе футбол. Мисля, че с една добра подготовка, каквато ще направим, ще успеем да постигнем тази цел. Град като Добрич, с такава футболна история, заслужава да е в групата на най-добрите отбори."

Резултати от анкетата на феновете:

 

1. Ивайло Димитров - 42,40%

2. Ивайло Лазаров - 18, 50%

3. Станимир Андонов - 9,80%

4. Николай Радомиров - 8,70%

4. Николай Христозов - 8,70%

6. Васил Тачев - 6,52%

7. Николай Илиев - 3,20%

8. Ангел Маджиров - 1,09%

8. Георги Ивелинов - 1,09%

 


Сходни връзки

ИВАЙЛО ДИМИТРОВ БЕ ИЗБРАН ЗА ФУТБОЛИСТ №1 НА ДОБРУДЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.38 секунди