изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:25 EEST
ЕНЕРГО ПРО ПУСКА РЕКЛАМИ И МУЗИКА ВМЕСТО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ТОК    
ОбществоОт близо половин час районът в близост до болницата и Езикова гимназия в Добрич тъне в тъмнина и студ, поне за тези, които се топлят на ток.  Най-вероятно има авария. Проблемът обаче е съвсем друг.


Поне от 25 минути се опитваме да се свържем с центъра на Енерго про, работещ с клиенти. Наслушахме се на реклами за фирмата, за това, че всички оператори са заети и, че скоро ще ни свържат. От умрял чакай писмо, казва народът. След 25 минути се свързахме, за да ни обяснят, че има авария, което и без това знаем. Информация кога ще пуснат захранването никой не дава. Питаме се някакви отрепки ли са българите за тази чуждестранна фирма, която ни продава прескъпа нашия си български ток, която ни дере живи със сметките, които  и гарантират високи печалби и високи заплати на шефовете. Щом клиенните плащат санкции, Енерго про не трябва ли да покрива моралните и физическите загуби на клиентите?
Бихме казали - Енерго про, обирайте си крушите от България и ни оставете сами да се оправяме! - думите са на стотици граждани в този момент, които търсят вече не дежурните в Енерго про, а редакцията на НДТ, за да получат що годе някакъв приемлив отговор. Ние можем само да им кажем - ТРАЙ, КОНЬО, ЗА ЗЕЛЕНА ТРЕВА. Когато пуснат тока, тогава. Може би площадите пак трябва да се напълнят от хората с "обич и любов" към Енерго про.

 


Сходни връзки

ЕНЕРГО ПРО ПУСКА РЕКЛАМИ И МУЗИКА ВМЕСТО ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ТОК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.22 секунди