изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:46 EEST
Втора оставка в ДКЕВР!    
НовиниНе само председателят на ДКЕВР Анжела Тонева е подала оставка, освен нея и членът на регулатора Михаил Димитров е депозирал молба за напускане и двете са били уважени от премиера. Това каза в парламента председателят на енергийната комисия Рамадан Аталай.

Димитров е свързан със соларна ВЕИ, показва справка в неговата биография, публикувана на сайта на ДКЕВР. Той е работил и в „Топлофикация” Правец.

Напрежението в енергетиката е от много години. Това каза в парламента председателят на енергийната комисия Рамадан Аталай. Той посочи, че двамата подали оставка членове на енергийния регулатор са назначени преди правителството на Орешарски.

„ДКЕВР трябва да се натовари със сериозни отговорности и със сериозен брой комисари, които да имат постоянен контрол над онези предприятия, които са в регулация”, каза още председателят на енергийната комисия към Народното събрание. / http://www.blitz.bg

Председателят на ДКЕВР Анжела Тонева е подала оставка

 


Сходни връзки

Втора оставка в ДКЕВР! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди