изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:46 EEST
Двама мъже са в кома след саморазправа във Велико Търново    
Новини Двама мъже от Велико Търново са в тежко състояние, след саморазправа, съобщиха от ОД МВР Велико Търново, цитирани от „Фокус". Около 01:39 ч. снощи, в полицейското управление във Велико Търново, е получен сигнал от 34-годишна жена, за простреляни младежи на ул. „Охрид". На мястото, незабавно е изпратен полицейски екип.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, ВНД директора на ОДМВР - Велико Търново главен инспектор Христо Христов, съдебен лекар и дежурен прокурор. След проведени първоначални действия по разследването е установено, че около 01.30 часа е възникнал скандал между група младежи. Разпрата прераснала в сбиване, след което са били произведени изстрели с пистолет.

В резултат на това са пострадали 40-годишният А. К. и 38-годишният Т.И., и двамата от Велико Търново. Те са откарани във великотърновската болница, с опасност за живота. Работата по изясняване на случая продължава. В ОДМВР - Велико Търново е образувано досъдебно производство.

„В толкова кратък период от време, няма как да има повдигнато обвинение, тепърва предстоят действия по разследването, за да се изяснят всички факти и обстоятелства", коментира Катя Лещакова, говорител на Окръжна прокуратура Велико Търново, цитирана от „Фокус".

Към момента няма задържани. „Размерът на наказанието по случая, няма как да бъде установен на този етап, когато не е установено какво престъпление е извършено", каза Катя Лещакова. Разследващ прокурор по случая е Емил Денев. Причината за инцидента предстои да се изясни в хода на разследването и събраните доказателства.
Простреляните мъже във Велико Търново са в кома, в критично състояние, каза д-р Стефан Филев, директор на МОБАЛ „Стефан Черкезов". http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Двама мъже са в кома след саморазправа във Велико Търново | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди