изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 15:18 EEST
Задържан е полицай, разпространявал наркотици    
Ред и сигурностЗадържан е полицай, разпространявал наркотици, съобщи пред журналисти главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

По време на операция на Национална полиция, секторът, който оперативно обслужва местата за лишаване от свобода, е задържане полицай, служител на Главна дирекция за изпълнение наказанията, затова, че е разпространявал наркотични вещества, обясни Лазаров.

„За съжаление, има такива колеги, щом и полицаи се занимават с тази работа - явно не сме пречупили достатъчно грабнака на орагнизираната престъпност", подчерта той.

По удмите му, в дома на задържания, са открити тревни маси, амфетамини, везна.

Полицаят е работил в Пловдив. 

Лазаров съобщи още, че е разбита минилаборатория за производство на амфетамини в столицата.

В рамките на операция на СДВР, по линия на наркоразпространението, вчера са задържани три лица, двете от са на адрес в столичния квартал „Манастирски ливади".

Едно от лицата е обявено за общодържавно издирване, с мярка за задържане, във връзка с влязло в сила определение за изтърпяване на присъда, по описа на Районен съд в Несебър.

„В кв. „Манастирски ливади" е съществувала минираболатория за производство на амфетамини. Иззета е тревиста маса", допълни Лазаров.

По думите му, в жилището са намерени и иззети прекурсори. Като съдружник, на място е задържан друг български гражданин, който е подсъдим по 10-дневно производство на СДВР, касаещо организирана престъпна група, за разпространение на наркотични вещества, ръководена от Стефан Бонев.

„И двете задържани лица са свързани с емблематични фигури и структури, но е пресечена дейността им", подчерта Лазаров.  http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Задържан е полицай, разпространявал наркотици | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди