изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:33 EEST
Съндърланд изхвърли Челси    
СпортСъндърланд поднесе голямата сензация в четвъртфиналите за Купата на лигата в Англия. "Черните котки" елиминираха фаворита Челси с победа с 2:1 след продължения и ще играе на полуфинал.

Тимът на Жозе Моуриньо уж контролираше мача, но допусна голове в края на редовното време и на продълженията. “Сините” от Лондон поведоха с автогол на защитника на домакините Лий Кетърмол секунди след почивката, който се опита да изчисти топката пред връхлитащия Франк Лампард. Това не смути “черните котки”, които натиснаха в търсене на изравняване. Лондончани вече се виждаха победители обаче трябваше да преминат през ада на продължения и дузпите, преди да отстъпят пред  коравия Съндърланд. В 88-ата минута резервата Фабио Борини простреля от малък ъгъл стража на гостите Марк Шварцер и изравни – 1:1.

Стигна се до продължения, нещата отиваха към лотарията на дузпите. Съндърланд имаше две отлични възможности да поведе по време на второто продължение от 15 минути, като първо удар на Жози Алтидор от чиста позиция бе спасен от Марк Шварцер, а малко след това вратарят на Челси с отличен рефлекс отрази и удар на Ки.  В 118-ата минута кореецът Сунг-Йонг Ки овладя една топка около границата на дузпата, финтира двама от гостите и с кинжален шут простреля безпомощния Шварцер - 2:1.

Съндърланд преди този мач беше в серия от шест поражения срещу Челси. Не го беше побеждавал от 14 ноември 2010 г,., когато го би с 3:0 на “Стамфорд Бридж”.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Съндърланд изхвърли Челси | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди