изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:07 EEST
Шефът в ЧЕЗ-Плевен Анатоли Андреев вдигал заплатите и прибирал бонусите (Обзор)    
НовиниШефът на колцентъра в ЧЕЗ - Плевен увеличавал заплатите на служителките си, а после ги изнудвал да му дадат поне 2/3 от бонусите. Анатоли Андреев е заловен, докато получавал 330 лева от една от подчинените си. Белязаните пари са иззети от 37-годишния шеф в офис на електроразпределителното дружество в Плевен в петък вечерта.

Като ръководител на центъра за работа с граждани той е увеличавал максимално заплатите на подчинените си служителки, а после със заплахи ги е принуждавал да му дадат месечното увеличение.

Обичайно е искал 2/3 от бонуса, предаването е ставало на ръка, кеш, разкри окръжният прокурор на Плевен Иво Радев вчера на нарочна пресконференция. Засега официално се е оплакала една чиновничка, предстои да бъдат разпитани още 15.

"Сигналът дойде преди 2 седмици, но ще разследваме корупционната схема в ЧЕЗ - Плевен, поне година назад. Търсим дали ръководителят на колцентъра не е отчитал прибираните суми пред висши началници по върховете на компанията.

Освен че е ощетявал предприятието, той вреди на гражданите, клиенти на ЧЕЗ, защото това са нашите пари, платени със сметките за ток", заяви прокурор Радев.

Андреев е бил в ареста за 24 ч, предстои да бъде обвинен в изнудване и злоупотреба със служебния пост.

http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

Шефът в ЧЕЗ-Плевен Анатоли Андреев вдигал заплатите и прибирал бонусите (Обзор) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди