изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:35 EEST
ВОЛЕЙБОЛНАТА ПРИКАЗКА ПРОДЪЛЖАВА    
СпортВтора година продължава волейболната приказка в Добрич. Възкръснал като птицата Феникс, този спорт възвръща своята сила в областния град с всеки изминал ден. Многобройната вярна публика на Добруджа 07 изпълва почти до краен предел зала „Добротица”, след като техните любимци станаха шампиони на Висшата лига през пролетта и от есента мерят сили с топ-отборите в Суперлигата.

Водени от волейболния спец Мирослав Живков и неговия помощник Атанас Лазаров, добричлии бързо показаха, че няма да играят ролята на отбор, който ще се бори за оставане в елита. Нещо повече – още в първите кръгове добруджанци проявиха характер, силен колективен дух и воля да побеждават. Те записаха 4 победи, които превърнаха отбора в хит в есенния дял на шампионата. В майсторството им на мрежата се убедиха и зрителите пред малкия екран по цял свят, които имаха възможност да наблюдават 4 мача на Христо Енков и компания по БНТ World. Хубавата новина в клуба обаче не приключва тук. В тима има много млади таланти, като двама от тях - Жулиен Георгиев и Илия Петков, попаднаха в младежкия национален отбор. В школата тренират над 100 деца. Победите на момичетата и момчетата в клуба са гаранция проектът Добруджа 07 да има успешно бъдеще и да радва своята публика със зрелищни победи. Потенциалът на волейболната школа бе забелязан от Общината и бизнесмените в България и чужбина със спортни сърца, с чиято подкрепа приказката на отбора има шанс да надскочи пределите на България - с участие в евротурнирите през следващите години.   

 


Сходни връзки

ВОЛЕЙБОЛНАТА ПРИКАЗКА ПРОДЪЛЖАВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди