изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 07:19 EEST
14-ГОДИШНА ОТ ВАРНА РОДИ ПЪРВОТО БЕБЕ В БАЛЧИК    
НовиниПървото бебе на 2014 година, родено в болницата в Балчик, е момченце. То се е появило на бял свят на 1 януари от 14-годишна родилка от Варна, съобщи управителят на здравното заведение д-р Иво Войчев. В морския град не очакваха раждане в първите дни на новата година. Поне, според списъците на гинеколозите, които наблюдават бременностите в общината. Разчетите бяха първото раждане да е около 10 януари.

14-годишната Мария била на гости за празниците при роднини в село Оброчище, когато сутринта на 1 януари получила родилни болки. Приета е по спешност в балчишката болница, където в 8,10 часа е родила здраво момченце. То е дошло с името си - кръстено е Васил. Бебето е с тегло 2,550 кг и ръст 48 сантиметра.
Малолетната майка е родена през 1999 г. Тя е от ромски произход. Бебето носи нейните имена, тъй като бащата се води неизвестен.
Социалните служби са информирани за малолетната родилка, каза д-р Войчев. Майката не е споделяла да има намерение да остави детето. През миналата година най-младите родилки в балчишката болница са били 15-16-годишни. По празниците в здравното заведение в Белия град е било спокойно, каза още управителят му. НДТ
 


Сходни връзки

14-ГОДИШНА ОТ ВАРНА РОДИ ПЪРВОТО БЕБЕ В БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди