изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:42 EEST
Синът Ердоган замесен в корупционния скандал    
По света Купувал скъпи имоти на половин цена в съдружие със заподозрян в подкрепа на “Ал Кайда” саудитски бизнесмен

Представители на турската опозиция разполага с данни за участието на сина на премиера Тайип Ердоган – Билял в съмнителни сделки с недвижими имоти и нерегламентирани връзки със саудитски делови кръгове. Това съобщи иракския тв канал “Ас Сумария”.

Според информацията, Билял Ердоган е поддържал контакт с бизнесмен от Саудитска Арабия на име Ясин ал- Кади, който е сред подозираните във връзки и поддръжка на “Ал Кайда”. Именно за незаконни сделки на този саудитец в Турция, заедно със сина на премиера са данните на опозиционните политици.

 Ал- Кади е в списъка на Съвета за безопасност на ООН за лица, поддържащи международния тероризъм. А когато идвал в Турция по свои дела, бил охраняван по искане на турското правителство. Двамата с Билял Ердоган придобили закупили сградата на бившата полицейска школа в Истанбул на цена, наполовина от пазарната.

 В турски вестници вече са публикувани снимки на Билял Ердоган и саудитския предприемач в един от луксозните ресторанти в Истанбул, охранявани от сътрудници на турските спецслужби.

 Според наблюдатели, това развитие на корупционния скандал в Турция е най-силният удар срещу главата на правителството и последствията за Тайип Ердоган могат да бъдат сериозни./  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Синът Ердоган замесен в корупционния скандал | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди