изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:14 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода до 16 януари 2014 г.    
ВреметоВ събота ще има променлива облачност. Със слаб до умерен вятърът от запад-северозапад ще проникне малко по-хладен въздух. Минималните температури ще са между 0-5 градуса, а максималните слабо ще се понижат с 2-3 градуса.
Highlight for album: EROTICHEN CALENDAR NDT 2014Jaime Bergman 101Gemma Lee Farrell 47Michelle McLaughlin 42Cassandra Lynn 44

В неделя вятърът отново ще се ориентира от югозапад, ще бъде предимно слънчево. Минималните температури ще останат без промяна, максималните в много райони ще достигнат 10-15 градуса.

В понеделник, облачността ще е променлива, валежи са малко вероятни. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Минималните температури ще са между минус 2 и плюс 3 градуса, а максималните от 5 до 10 градуса.

Във вторник ще има променлива облачност, на места временно намаляваща до предимно ясно и слънчево. Ще е почти тихо, сутринта на отделни места мъгливо. Дневните температури ще останат почти без промяна – минимални минус 2, плюс 3, максимални 6-11 градуса.

В сряда облачността ще се увеличи и привечер ще завали дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Минималните температури ще са почти без промяна, а максималните ще се между 4-9 градуса.

В четвъртък ще е предимно облачно и дъждовно. Ще духа слаб, по Черноморието умерен вятър от юг-югоизток. Ще остане топло с минимални температури между 3-7 градуса и максимални между 7-12 градуса.

Вълнението най-често ще е 1-2 бала, временно увеличение ще има в петък до 2-3. Температура на морската вода между 6 и 9 градуса.

 

Деж. синоптик: Б.Маркова

 

 

Национален институт по метеорология

и хидрология при БАН - филиал Варна

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода до 16 януари 2014 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди