изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:45 EEST
Задигнаха $ 31 млн. в грандиозна лотарийна измама    
По света

Задигнаха $ 31 млн. в грандиозна лотарийна измама



Бразилската полиция арестува група мошеници, които чрез лотарийна измама успяха да излъжат една от банките в страната със 73 милиона реала ($ 31 млн.), съобщават латиноамериканските медии.Задържани са петима членове на бандата, но операцията продължава и в близко време пред съда може да бъдат изправени и други мошеници.

Грандиозната измама е извършена в края на миналата година. В един от трезорите, с помощта на банков служител, била открита сметка на подставено лице във връзка с реализирането на лотариен проект. След представянето на фалшиви билети, по тази сметка се отпускали пари от банката. След това те се прехвърляли в други сметки.

Бързата реакция на правоприлагащите органи помогнала навреме да се разкрие измамата и да се блокират фалшивите сметки. По този начин били спасени около 70 на сто от откраднатите пари.

Включеният в измамата банков служител вече е арестуван. Полицията подозира, че в аферата може също да участва и помощник на един от депутатите в щата Маранян, чието име засега не се посочва. Замесените в тази крупна измама ги грози присъда до 29 години затвор./  http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Задигнаха $ 31 млн. в грандиозна лотарийна измама | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди