изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:17 EEST
ЕКСДЕПУТАТЪТ ТОДОР ГЕОРГИЕВ ИЗБИРА ЗА ДИРЕКТОРСКО МЯСТО В ДВЕ УЧИЛИЩА    
ОбразованиеБившият директор на СОУ „Д. Талев” и ексдепутат Тодор Георгиев е класиран на първо място в конкурса за директор на две училища в Добрич – ХГ ”Св. Св. Кирил и Методий” и СОУ „Стефан Караджа”. Предстои той да вземе решение коя от двете позиции ще заеме, съобщи началникът на РИО Добрич Дариела Вълканкина.

На първо място в конкурса за спортното училище „Георги С. Раковски” е досегашният временно изпълняващ длъжността Николай Дяков, а  на основно училище „Н. Й. Вапцаров” в Добрич – бившият директор на закритото ОУ „Бачо Киро” – Тошко Керанов.
На първо място в конкурса за директор на ОУ „Никола Йонков Вапцаров” в с. Карапелит е класирана Ивелина Тончева, за основно училище „Георги С. Раковски” в с. Бенковски - Димитринка Георгиева, за основно училище „Св. Св. Кирил и Методий” в с. Белгун – Димитър Димитров, за основно училище „Христо Ботев” в с. Кардам - Виолета Желязкова, за основно училище „Йордан Йовков” в с. Спасово - Георги Георгиев. На първо място в конкурса за директор на общински детски комплекс в Шаблас е класирана Йорданка Гочева, за този в  Тервел - Виолетка Николова, а за директор на Център за работа с деца в Генерал Тошево - Елена Дочева Недялкова.
 


Сходни връзки

ЕКСДЕПУТАТЪТ ТОДОР ГЕОРГИЕВ ИЗБИРА ЗА ДИРЕКТОРСКО МЯСТО В ДВЕ УЧИЛИЩА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди