изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:37 EEST
„ЖИВИ ЛЕГЕНДИ” РАЗКАЗВА ЗА ПЕТИМА ПРИЯТЕЛИ ОТ БАЛЧИК    
Култура „Живи легенди“ е филм за 5-ма приятели, които са израснали в Балчик и се срещат 15 години след абитуриентския си бал. Те имат неочаквана среща, когато правят равносметка и установяват, че са пропуснали много неща и преобръщат живота си по забавно-драматично и приключенски начин. Авторът на филма Ники Илиев го определя като филм на надеждата.





В официалният трейлър на филма и рекламни клипове се вижда, че част от сцените са заснети в Балчик. Неизменно присъстват познати места от крайморската алея,  панорамно е сниман града от въздуха, кадри от района на болницата и др. места.
Очаквайте  филма от 14 февруари по кината.
Павел е тридесет и няколко годишен мъж, работещ на висок пост в елитна банка. Един ден претърпява инцидент и изпада в кома. Когато се събужда се оказва, че има частична амнезия и не си спомня нищо след абитуриентския си бал. Следователно хората, които той чувства като най-близки в момента са бившите му съученици. Той решава да се върне в родния си град, за да ги открие. Пристигайки там установява, че те отдавна са поели в различни посоки, прекъснали са връзката помежду си и за най-голямо негово учудване са направили редица компромиси със себе си.
С детския си начин на мислене Павел решава да ги върне към тийнейджърските им години като ги забърква в поредица от щуротии, които преобръщат живота им по неочакван дори и за него начин. balchik.com


 


Сходни връзки

„ЖИВИ ЛЕГЕНДИ” РАЗКАЗВА ЗА ПЕТИМА ПРИЯТЕЛИ ОТ БАЛЧИК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди