изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 09:12 EEST
Димитранка Каменова сменя Искра Фидосова като областен координатор на ГЕРБ в Монтана    
ПолитикаМонтана. Димитранка Каменова е новият областен координатор на ГЕРБ Монтана. Това обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с местната структура на партията, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

"Срещнахме се с организацията, с кметoвете, разговаряхме по различни партийни теми, които са си наша работа. Отдавна трябваше да се направи тази смяна тук, даже аз мислех, че е направена, защото още преди шест месеца съм казал да се направи, но се оказа преди няколко дни, че не е направена. Дойдох лично да я направя, така че госпожа Каменова, кметът на Берковица, е областният ни ръководител за Монтана", каза Бойко Борисов.
"Пожелахме успех на госпожа Фидосова в частния бизнес, и оттук-нататък партията ще бъде представена в областта от кмета на Берковица. Ще отговаря за цялата област, госпожа Каменова, сериозна жена, има нашето доверие. Единодушно беше приета от всички, накарах ги да гласуват, и след това си поговорихме по актуални теми. Аз очаквах, че това е станало преди шест месеца", каза Бойко Борисов. На въпрос, защо не е станало, той каза: "Питайте Местан, защото той знае разговорите ми и ще ви каже откъде е разбрал. Ще го оставя в тайна, за да ви подскаже Местан, каза Борисов".
Искра Фидосова подаде оставка като областен председател на ГЕРБ Монтана в края на октомври 2013 г.  http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Димитранка Каменова сменя Искра Фидосова като областен координатор на ГЕРБ в Монтана | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди