изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:53 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


-    На 31 януари при провеждане на специализирана полицейска операция на територията на РУП Каварна е спрян за проверка лек автомобил „Фиат” с добричка регистрация, управляван от А.А. (28 г.) град Каварна. При последвалата проверка в дрехите на пътника С.У. (16 г.) са открити пакетче със суха тревна маса с тегло 10 грама, реагиращо при полевия тест на наркотичното вещество – канабис и друго пакетче с бяло вещество с тегло 5 грама, реагиращо при полевия тест на наркотично вещество – амфетамин. Водача на МПС е изпробван за употреба на наркотично вещество, като резултата е отрицателен. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Каварна.
-    На 1 февруари е получено съобщение за извършена кражба от търговски обект на територията на град Каварна. Установено е, че около 21:50 часа, чрез взлом на прозорец, неизвестен извършител е проникнал в обекта и е извършил кражба на сума пари. След проведени оперативно издирвателни мероприятия е установен извършителя на деянието 22 – годишната З.И. от град Каварна. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУП Каварна.
-    На 2 февруари е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Септемврийци, община Каварна. Установено е, че за времето от 20 часа на 1 януари до 08:30 часа на 2 февруари, неизвестен извършител е извършил кражба на акумулаторна батерия и дизелово гориво от трактор „Булгар”, паркиран в имота. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУП Каварна.
-    На 2 февруари, около 09:50 часа в РУП Тервел е получено съобщение за извършена телефонна измама. Установено е, че около полунощ на 1 февруари, неизвестен извършител се обажда на домашния телефон на 80-годишната Д.С. от с. Нова Камена, обл. Добрич. Чрез въвеждане в заблуждение, непознатия мъж заявява на жената, че дъщеря й е пострадала и предстои спешна операция, за която е необходима сумата от 1 500 лева. Около 01:00 часа на 2 февруари, възрастната жена предава исканата сума пари на двама непознати близо до дома си. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на РУП Тервел.

Контролните органи са съставили 12 акта и 3 фиша за констатираните от тях нарушения.
На територията на ОД на МВР Добрич са регистрирани един пожар без материални загуби и четири пожара с нанесени материални щети.
03.02.2014 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди