изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 13:04 EEST
БОТАНИЧЕСКАТА ГРАДИНА УВЕЛИЧИ ЦЕНАТА ЗА ВХОД    
НовиниВъзрастните вече ще плащат по 7 лева за вход в Ботаническата градина при досегашните 5 лева. Входът за ученици, студенти и пенсионери таксата става 2 лева при 1 лев досега.

За децата под 7 години и лицата в неравностойно положение входът е безплатен. Новата тарифа е в сила от 16 януари. Входът за лек автомобил е 3 лева на ден, а за микробус – 5 лева дневно. Таксата за ботаническа беседа на български език е 12 лева, а на чужд език – 18 лева.
Изнесените граждански и църковни ритуали струват 250 лева, а за заснемане на сватбени и рекламни снимки, клипове, филми, цената е 72 лева за час.  Има цени за организиране на краткосрочни изложби и базари, а разходка с пони струва 5 лева. За ден заснемане на филм или провеждане на тържества или други мероприятия с продължителност до 3 часа цената е 900 лева, а за продължителност до 6 часа – цената вече е 1440 лева.
Цените не са променяни от 2006 г., като междувременно са открити нови експозиционни площи. Новият ценоразпис е съобразен с натрупаната инфлация и увеличените цени на разходите, споделя ръководстото на градината. НДТ
 


Сходни връзки

БОТАНИЧЕСКАТА ГРАДИНА УВЕЛИЧИ ЦЕНАТА ЗА ВХОД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди