изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:52 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО НА 8.02.2014    
ВреметоСофия. През нощта отново на места в Дунавската равнина ще има мъгла или ниска облачност. Утре мъглите ще се задържат до следобедните часове. От запад облачността ще се увеличи и ще е предимно висока и средна. Привечер и през нощта срещу неделя на отделни места в западните райони ще превали слаб дъжд. Вятърът ще се ориентира от югозапад, ще бъде слаб, в източните райони до умерен. Минимални температури в повечето места между минус 5° и 0°, максимални между 7° и 12°, в районите с трайна мъгла около нулата. Това е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) към БАН, съобщи за Агенция „Фокус” дежурният синоптик Анна Дякова.
00012 Най-знаменитата румънска кралица - Мария, в Двореца в Балчик03.11.2011 АВСТРАЛИЯ: Родената в Румъния манекенка Мадалина Генеа, стана интимна с Леонардо Ди Каприо, който снима лента в Австралия.29.10.2011 ВЕРОНА: В Северна Италия е регистрирано земетресение от 4,2 по Рихтер29.10.2011 БРИАНА не успя да стане кмет на град Левски, но фолк певицата си обеща да стане евродепутат.

Над Черноморието ще има разкъсана облачност, по-значителна след обяд. Ще духа умерен югозападен вятър. Максимални температури 10° - 12°. Температурата на морската вода е 3-6°. Вълнението на морето ще бъде 1-3 бала.
Над планините ще има разкъсана облачност, по-значителна след обяд над масивите в Западна България. Почти без валежи. Вятърът ще е от югозапад, предимно умерен. Температурите ще се повишат, максималната на 1200 метра ще е около 9°, на 2000 метра около 3°.
В неделя ще духа слаб, в източните райони до умерен югозападен вятър и ще бъде още малко по-топло. Облачността ще бъде предимно значителна, на отделни места е възможно да превали съвсем слаб дъжд. През нощта срещу понеделник и в понеделник от запад на изток ще превали, а вятърът за кратко ще се ориентира от запад-северозапад. Впоследствие облачността ще се разкъса и бързо ще намалее - през втората половина на деня над Западна България до слънчево време. Във вторник ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността, без валежи. По поречието на Дунав ще се задържа ниска облачност или мъгла и ще остава доста по-студено.

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 7 – 13 февруари 2014 г.

МЕТЕОРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА ЗА ВРЕМЕТО ПРЕЗ ФЕВРУАРИ

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО НА 8.02.2014 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди