изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:35 EEST
Още три знакови имена аут от Би Ти Ви    
Образование Шефката на новините на Би Ти Ви Люба Ризова и главният редактор Виктория Бехар напуснаха медията, в която работеха от самото създаване.

По обяд вчера Ризова събрала внезапно подчинените си и им съобщила, че се оттегля от поста. Според нейни колеги тя напуснала, след като разбрала, че ръководството уволнява Виктория Бехар. Други твърдяха, че е било ясно, че Ризова ще си тръгне с идването на новия изпълнителен директор Павел Станчев. Самата тя не отговаряше на мобилните си телефони.

Пред "Труд" Бехар обясни, че решението за раздялата с телевизията е лично и не е свързано с промяната на върха в медията. "Тепърва ще реша какво ще правя, но след 14 г. в Би Ти Ви ми е време за малко почивка", каза Бехар. Тя не пожела да коментира дали нейното напускане има общо с решението на Ризова.

Преди 2 седмици беше обявено, че Би Ти Ви медиа груп ще има нов главен изпълнителен директор - Павел Станчев. Той замени Вики Политова. Официално Станчев пое поста от 1 февруари. В късния следобед от Би Ти Ви разпространиха официално съобщение, че от понеделник дирекция "Новини и актуални предавания" в медията ще има нова структура. От 10 февруари тя ще бъде под обща шапка заедно със спорта.

Досега начело на спортния отдел беше първият водещ в историята на медията Красимир Минев. "Аз не съм напуснал, а чух, че ме уволняват - каза Мистър Шампионска лига. - Само че не знам защо. Бях на снимки, когато слухът достигна до мен. Няма нищо официално."

Новият главен редактор "Актуални предавания" в Би Ти Ви медиа груп е Валя Гиздарска, обявиха още от телевизията. Тя ще застъпи от другата седмица. Промяната е част от процеса по преструктуриране на дирекция "Новини и актуални предавания", която ще се случи, след като Ризова и Бехар и ръководството на Би Ти Ви медиа груп взеха решение да се разделят, пише още в съобщението.

По неофициална информация именно заради назначението на Гиздарска Люба Ризова е решила да си тръгне. "Причините за решението да напусна Би Ти Ви са лични. Винаги ще помагам на телевизията. В момента няма нито едно предаване под шапката на "Новини и актуални предавания" на Би Ти Ви, което да не е номер 1 в своя слот", казва Люба Ризова, цитирана в съобщението, в като благодари на колегите си. Досега Гиздарска беше редактор в предаването "Нека говорят" с Росен Петров по Би Ти Ви. Преди това беше част от екипа на Нова тв, където беше продуцент на сутрешния блок. В Нова тв Гиздарска вече е работила със Станчев.

Мениджмънтът на Би Ти Ви медиа груп изразява дълбоката си признателност към Ризова и Бехар за изграждането на най-силния новинарски екип в българския ефир и им пожелава успех, пише още в официалното съобщение. До редакционното приключване на броя Павел Станчев също не вдигаше мобилния си телефон.

Би Ти Ви вече напуснаха лицата на "Тази сутрин" Анна Цолова и Виктор Николаев, репортерката Миролюба Бенатова, Ани Салич и други редактори.  http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Още три знакови имена аут от Би Ти Ви | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди