изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:11 EEST
ГЕРБ отхвърли с гласуване коалиция с БСП, ДПС, „Атака” и „Цензурата”    
Политика „Предпочитам да сме в изолация, да се борим сами, докато колегите от Реформаторския блок разберат, че по този начин помагат на БСП и новата им патерица, и че никога няма шанс да направим мнозинство, за да управляваме и да направим реформите. Той призова който е за коалиция с БСП, с ДПС, „Атака”, с „цензурата”, да си вдигне ръката. Нито един от делегатите не го направи.

Във връзка със заловените бюлетини в Костинброд Борисов каза: „Аз започнах да имам чувство за вина като гледах медиите в деня на разимисъл. Попитайте Цветанов как му казах, че ако се окаже вярно ще извадя партията от изборите. Какво пречеше на ДАНС да пусне проследяване и да проследи целия процес за бюлетините в Костинброд. Сега не могат да намерят кой свали ГЕРБ. Чул съм поне 20 души, че са свалили ГЕРБ. Както чувам, че и много ме били създали. Дори и моят приятел Росен Петров и той каза, че ме е създал за политиката. Добре, че баща не ми е. Имам си майка и баща, повече създатели не ми трябват. Аз съм се създал сам, и всичко съм си направил сам от А до Я”, каза още Борисов.

В момента тези хора действат умишлено, за да загубят арбитража за „Белене”, да изкарат, че ние сме виновни и след това да го оправят с руската компания. Предишната тройна коалиция си купи влаковете Сименсите и не си ги плати. Раздадоха си 500 милиона за градинки и паркчета, а не си платиха влаковете, затова ни замразиха сметките”, заяви Борисов”, каза той. Какви реформи да направиш в БДЖ, когато то виси с 300 милиона”, попита Борисов.

„Една лъжа, която не можахме да оборим – те съумяха да внушат, че ние сме замразили пенсиите, а от първия ден правителството на ГЕРБ започнахме да плащаме по-високите пенсии в най-голямата финансова и икономическа криза. Но тези лъжци говорят, че сме ги замразили. Внушения. Станишев каза, че още се колебаели дали да подпишат или не за „Белене”. Колко време още”, попита Бойко Борисов.

Призовавам ДПС да спрат да се разиграват с етническата карта. Това каза председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на Редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание, предаде репортер на Агенция „Фокус”. „Ще има много тежки още един-два месеца, докато победим през май. Тогава вече страхът в хората ще почне да преминава. Сега е тиха ярост, защото има страхливи хора. Десетки хиляди всяка вечер минаваха по улиците на София. Те не са станали по-доволни. Това рано или късно ще избие. Напрежението в страната витае. Затова се опасявам с разиграването на етническата карта”, посочи Борисов.

„В ГЕРБ има много български мохамедани и когато някой хвърли камък по църква или джамия, за мен е едно и също. На Балканите това е все едно да си играеш с динамит”, обясни той.   http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

ГЕРБ отхвърли с гласуване коалиция с БСП, ДПС, „Атака” и „Цензурата” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди