изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:03 EEST
Откриха мъртва тв звездата Шарлот Доусън    
По света Телевизионната звезда Шарлот Доусън беше намерена мъртъв в апартамента си в Сидни, Австралия, съобщи Би Би Си. Тялото на родената в Нова Зеландия Доусън (47 г.) е открито в събота сутринта. Представител на полицията посочи, че няма подозрителни обстоятелства около смъртта й.

Бившият модел и съдия в австралийското шоу Next Top Model имаше записана в медицинското си досие депресия и през 2012 г. беше хоспитализирана, след като беше бомбардирана със серия от ужасяващи онлайн съобщения, подтикващи я към самоубийство.

Доусън обяви оттеглянето си от шоубизнеса през 2013 година. Холивудският актьор, новозеландецът Ръсел Кроу, бе сред звездите, които отдадоха почит към Доусън със съобщения в Туитър. Новозеландският премиер Джон Кей заяви че е шокиран и съсипан от тази тъжна новина.

Причина за смъртта на Доусън още не е установена категорично. В деня когато бе открита мъртва, апартаментът, в който тя живеела под наем, е трябвало да бъде продаден на търг и тя остава на улицата. Звездата вземала пари, за да може да си плаща наема от $1200 на седмица, но през последните два месеца останала без никакви пари. През последните три месеца Шарлот Доусън бе изпаднала в депресия, след като нейният личен агент заяви, че отказва да я представлява и тя трябва да си намери нов агент, тъй като брандът "Шарлот Доусън" вече не се продавал добре. "Какъв бранд? Каква продажба? Какъв рейтинг - та аз съм живо човешко същество, аз също имам възходи и падения в живота! Защо трябва да ме третират като стока и марка продукт на нечий мениджмънт!?" - написа Шарлот Доусън в Instagram в началото на изминалата седмица.

През последните две години самата Шарлот страдала от остра депресия и страдала от чести пристъпи на паника, заради които няколко пъти е лекувана в клиника.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Откриха мъртва тв звездата Шарлот Доусън | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди