изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:47 EEST
Съюз “3 март” за евровота    
Политика Съюз "Трети март". Или съюз "Чисти ръце" на едноименната операция за пълна проверка на всички политици на прехода. Това са двете най-коментирани имена на бъдещата коалиция между "България без цензура", ВМРО и ЗНС за евровота, научи "Стандарт". Окончателното вътрешно гласуване сред активистите на трите партии ще приключи на 27 февруари.

Но към момента хората на Николай Бареков, Красимир Каракачанов и Румен Йончев накланят везните в анкетното проучване към "Трети март". Активистите смятат, че това е най-обединителното име за коалицията. Още повече че около националния празник на страната ще бъде гласувано официално сформирането й. Навръх 1 март в зала 3 на НДК "България без цензура" ще проведе разширено заседание на Националния си съвет. Лидерът Бареков ще постави на гласуване зампредседателския пост на Росен Петров, за да се спази уставът на партията. Пак тогава ще бъде гласувана и коалицията с ВМРО и ЗНС. Обединението вероятно ще заложи на двустранни споразумения между партиите. Бъдещият съюз "Трети март" ще има и обща интернет платформа за евровота.
"Голям бой ще падне на изборите през май. Евровотът ще се купува на едро. Партиите от статуквото са се подготвили да купуват цели секционни комисии", каза Николай Бареков по радио "Фокус". Пред "Стандарт" лидерът на "България без цензура" заяви, че заедно с Каракачанов и Йончев ще имат свои застъпници във всички секции, за да се избегнат манипулациите на изборите. Както вече стана ясно, председателят на ЗНС Румен Йончев, който е и депутат от Коалиция за България напуска парламентарната група на Коалиция за България. Това става след решение на партията му за съюз за евровота с "България без цензура". Йончев уточни пред "Стандарт", че днес ще внесе официално заявление в деловодството на парламента, че става независим народен представител.
Биляна ВЕСЕЛИНОВА
standartnews.com
 


Сходни връзки

Съюз “3 март” за евровота | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди