изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:25 EEST
Нова дясна партия на предизборния пазар    
Политика Днес беше обявено създаването на единна дясна партия с участието на Синьо единство и гражданските сдружения „Обединени земеделци и демократи“ и „Европейска визия за етническа толерантност“. Обединението ще се яви на изборите за Европейски парламент със собствена листа, която ще бъде обявена до седмица.

Целта на платформата е да обедини десните хора в страната, а не партийни лидери и елити. Обединението ще се яви на изборите за Европейски парламент със собствена листа, в която ще бъдат включени представители от всички организации, се посочва в съобщението на Синьо единство.

Платформата е отворена за присъединяващи се организации, които споделят целите, каузата, визията, принципите и механизмите, разписани в нея. Тя ще функционира като единен политически субект с политически съвет, в който влизат по трима представители от организация.

Съветът взима политическите решения и е натоварен с отговорността да реализира сливането на структурите в единна партия след европейските избори.

Платформата предлага нов модел на отворена политическа структура, в която организациите участват равнопоставено - без квоти, без нагласени мнозинства и взимат решенията си с консенсус, посочват от новото обединение, се уточнява още в съобщението. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Нова дясна партия на предизборния пазар | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди