изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:06 EEST
Загиналите при взрива в Манхатън вече шестима, много са безследно изчезнали    
По светаРасте броят на жертвите на вчерашния взрив на газова инсталация в Манхатън, който доведе до срутване на две сгради. Шестима са загиналите, а ранените – над 60. Все още обаче много хора се водят безследно изчезнали. За момента няма данни, че става въпрос за атентат, но разследването продължава, съобщават американските медии.

Продължава разчистването на терена. Пожарникарите се надяват да открият оцелели под развалините. Специалисти по експлозивите от нюйоркската полиция и отряда за борба с тероризма също работят на мястото на инцидента.

"Това е трагедия от ужасен характер, защото стана без никакви предварителни индикации, които биха ни позволили да реагираме и да спасим хората. Има жертви и много ранени - не се знае колко са оцелели от всички, които са в неизвестност. Спасителната операция продължава и се надявам хората, които липсват да бъдат открити - надявам се някои от тях просто да не са били в сградата по време на взрива", коментира кметът на Ню Йорк Бил де Блазио.

Вчера две пететажни сгради в Харлем се срутиха след взрив на газовата инсталация. От компанията, която снабдява района с газ, потвърдиха, че са получили сигнали от обитателите на сградата за силна миризма на газ минути преди трагедията.  http://www.trud.bg

Две жени загинали при експлозията в “Манхатън”

 


Сходни връзки

Загиналите при взрива в Манхатън вече шестима, много са безследно изчезнали | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди