изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:53 EEST
ЛЮБИМЦИТЕ НА САЩ И ЕС СЕ ЗАКАНВАТ ДА ПОТОПЯТ В КРЪВ ЦЯЛ ГРАД С РУСКОГОВОРЯЩИ И ЕВРЕИ    
НовиниЮжният украински град Херсон, център на област, граничеща с Крим и родно място по майчина линия на лидера на БСП и ПЕС Сергей Станишев, е осъмнал със смразяващи листовки, разлепени на най-видни места. В тях неонацистката партия "Десен сектор", която бе ударната сила на Майдана и е на ключови позиции в новата власт в Киев, се заканва на всички рускоговорящи и евреи, че скоро ще ги потопи в кръв до коляно, съобщи централната руска телевизия 1tv.ru.



"Москали и чифути, чакайте скоро! Макар и в кръв до коляно Украйна ще е свободна!" , гласят листовките стреснали Херсон.

Макар в Херсон, който има славна история от годините на Великата Отечестване война, да е имало предварителна обявена програма за честването на 70-aта годишнина от освобождението на града от фашистката окупация, новата власт е отменила планираните тържества. Смразяващите листовки, разлепени от щурмоваци от "Десен сектор" на обявения за международно издирване" Дмитрий Ярош, допълнително са вгорчили обстановката.

Единствено на митинг в Парка на славата, където традиционно се събират ветераните, са звучали обичайните бойни песни. Словата на местните чиновници, които се изправили на трибуната от кумова срама, били не за героизма и подвига на съветските бойци, а изпълнени с лозунги в поддръжка на Майдана.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

ЛЮБИМЦИТЕ НА САЩ И ЕС СЕ ЗАКАНВАТ ДА ПОТОПЯТ В КРЪВ ЦЯЛ ГРАД С РУСКОГОВОРЯЩИ И ЕВРЕИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди