изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:52 EEST
Владимир Путин заяви, че ще уважи избора на гражданите на Крим    
По света Москва. Владимир Путин заяви, че ще уважи избора, който вземат гражданите на Крим по време на референдума, пише германският в.Odenwälder Zeitung.

Изказването на руския държавен глава дойде по време на телефонен разговор с германския канцлер Ангела Меркел, в който Путин отново подчерта, че предизвикалия широки дискусии референдум е в съответствие с международното право. Според руския лидер, гласуването съвпада с принципа на Конвенцията на Организацията на обединените нации за самоопределението на народите. Междувременно, западните политици обвиняват Москва, че насърчава отделянето на Крим.

Москва. Руският външен министър Сергей Лавров призова САЩ да използват влиянието си върху сегашното украинско правителство, за да го насърчат да предприеме ефективни мерки за спиране на масовото беззаконие и произвола спрямо рускоезичното население в страната, предаде УНН. Изказването на руския дипломат дойде по време на телефонен разговор с американския държавен секретар Джон Кери.

Превод и редакция: Гергана Тенева

http://www.focus-news.net

СЪДБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ В КРИМ /ВСИЧКИ ИНФОРМАЦИИ ОТ ДНЕС/
 


Сходни връзки

Владимир Путин заяви, че ще уважи избора на гражданите на Крим | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди