изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:09 EEST
Крим плаче от радост и ликува (ВИДЕО)    
По света Огромни множества ликуващи хора наизлязоха по улиците и площадите на всички населени места в Крим веднага след обявяването на предварителните резултати от референдума, предават осведомителните агенции. Хората по улиците на Севастопол започнаха да отбелязват дори предварително успешното завършване на референдума, на който 93% от гласувалите поискаха присъединяване към Русия.

"Днес е велик ден. Сякаш отново се раждаме. Радостта ни е безкрайна, душата ми се препълва от щастие”, споделя жител на града пред LifeNews. Негова съгражданка допълва, че толкова се радва, че чак дори се бои да не подплаши победата с предварителни поздравления.

Над 15 000 кримчани вече са се събрали на централния площад в Симферопол и продължават да прииждат все повече хора, предава ИТАР-ТАСС. На площада се развяват множество руски трикольори и знамена на Крим. На сцената се редуват артисти, вокални групи и оркестри. Очакват се телемостове с Керч и Севастопол, както и изпълнения на „Любе”.  http://www.blitz.bg/




СЪДБОВЕН РЕФЕРЕНДУМ В КРИМ /ВСИЧКИ ИНФОРМАЦИИ ОТ ДНЕС/   
По светаНа референдум днес от 8 часа (бълг. Време) в Крим отварят 1024 избирателни секции и започват работа 27 регионални изборни комисии. До 22 часа населението на Крим, откъдето Християнството навлиза в необятните руски земи, трябва да отговори на 2 въпроса и цял свят тръпне в очакване и за конкретния регионален резултат, и за последващите глобални събития.

 


Сходни връзки

Крим плаче от радост и ликува (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди