изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:23 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


Служители на Второ РУП Добрич установиха извършителите на шест кражби извършени от на началото на 2014 г. на територията на с. Опанец, общ. Добричка.

На 25 март след проведени оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия от служители на Второ РУП Добрич са установени извършителите на шест кражби от частни домове на територията на с. Опанец. Това са К.Д. (19 г.), Г.Д. (24 г.) и криминално проявения и осъждан И.Д. (32 г.), и тримата от с. Драганово, общ. Добричка. В хода на работа е установено, че тримата са съпричастни към извършени кражби на черна и бяла техника, електрически инструменти, черни и цветни метали и покъщнина от частни домове. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на извършителите продължава по описа на Второ РУП Добрич.

-          На 16 март 2014 г. е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Черна, общ. Добричка. Установено е, че чрез взлом неизвестен извършител е проникнал в гаражно помещение. По данни на тъжителката е извършена кражба на акумулаторна батерия за автомобил, лети джанти, аудио техника и два броя автомобилни гуми от лек автомобил „БМВ”. На 25 март след проведени оперативно издривателни мероприятия от служители на Второ РУП Добрич е установено, че извършителя на деянието е К.И. (17 г.)  от с. Черна. Работата по случая продължава в условията на досъдебно производство по описа на Второ РУП Добрич.

-          На 25 март, след проведени оперативно издирвателни мероприятия и процесуално следствени действия са установени извършителите на кражба от ОУ „Отец Паисий” в с. Овчарово, общ. Добричка. В хода на работа е установено, че за времето от 23 ноември до 14 декември 2013 година, чрез взлом на входна врата, извършителите са проникнали във физкултурен салон собственост на училището, от където са извършили кражба на 10 броя чугунени радиатори, всеки с по 15 ребра. С полицейска мярка за срок от 24 часа във Второ РУП Добрич са задържани Е.К. (18 г.) и Р.И. (18 г.), и двамата от с. Сливенци, общ. Добричка. Работата по случая продължава по описа на Второ РУП Добрич.

 

Контролните органи са съставили 24 акта и 12 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД на МВР Добрич е регистриран 1 пожар без материални загуби.

 

26.03.2014 г.                                                                           ОД НА МВР ДОБРИЧ

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди