изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:23 EEST
Сърби ревнаха във Фейсбук: Путине, анексирай ни!    
По света Сръбска група във Фейсбук, която призовава Путин да прикачи Сърбия към Русия, предизвика редица реакции в медиите. Фейсбук групата „ФБ Референдум – Путине, анексирай и Сърбия”, която за няколко дни е събрала 7500 членове, на профила си, постна снимка на която се вижда, че към Сърбия са присъединени Черна гора и Република Сръбска, предаде сръбското електронно издание Pres online.

Изданието уточнява, че групата призовава Путин към Русия да присъедини и Сърбия.

Основателите на групата призовават за организиране на референдум по кримския сценарий. Те призовават към тях да се присъединят поне един милион фенове, за да се види, че в Сърбия има желания за присъединяване към Русия.

За Фейсбук инициативата пише и електронното издание Vesti online. Изданието цитира и изявление на един от членовете: „Сърбия има много приятели в Русия, а един от тях е вицепремиерът, който е сърбин по произход”. Изданието пита как бихте гласували на подобен референдум. Новината, че в Сърбия има група, която иска референдум за присъединяване към Русия беше съобщена и от хърватски медии, които буквално се подиграха на идеята, коментира сръбското електронно издание Правда.

„Докато едните твърдят, че руснаците искат да анексират Сърбия, други констатират, че болестта не пита”, коментира хърватското електронно издание 24.hr. Вестник Курир също цитира коментара на хърватското издание и публикува част от коментарите на хърватите. В един от тях се казва, че само „сръбски селянин с цървули може да иска присъединяване към Русия”. Новината за искането на сърбите е цитирана и от медии в Македония. /  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Сърби ревнаха във Фейсбук: Путине, анексирай ни! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди