изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:12 EEST
ЗАЧЕСТЯВАТ НАБЕЗИТЕ НАД НЕОБИТАЕМИ ОБЩИНСКИ ОБЕКТИ, АЛАРМИРАТ ОТ КМЕТСТВОТО    
НовиниЗачестяват набезите над общински имоти, които са необитаеми, алармира заместник-кметът Иван Колев.


Вече три пъти е разбивана сградата на бившия Център за ученическо, техническо и научно творчество – два пъти през миналата година и веднъж – миналата седмица. За последните  седем дни посегателство е имало и в сградата на бившия техникум по облекло и лека промишленост. Там е била разбита входната вратата при опит да се проникне в имота. СОТ е подал сигнал за взлома, както и в случая с ЦУТНТ. При него, както вече съобщихме, две от стъклените витрини на втория етаж са били счупени и е проникнато в сградата. Разбити са три врати, за да се влезе и да се открадне съществуващото общинско имущество. Откраднат е масления радиатор от учителската стая и са разбити решетките на чугунените радиатори. Металният парапет на втория етаж на сградата е съборен, но крадците не са успели да го демонтират. Всичко това налага да се правят непредвидени разходи от общинския бюджет, обясни Иван Колев.
Кметът Детелина Николова алармира и за това, че зачестяват кражбите в района на лозята край Добрич. Всичко, което е метално, подлежи на кражба. Непрекъснато се подават сигнали за такива кражби. Според Николова, трябва да бъде променен режимът за изкупуване на метали, да има строга отчетност.




 


Сходни връзки

ЗАЧЕСТЯВАТ НАБЕЗИТЕ НАД НЕОБИТАЕМИ ОБЩИНСКИ ОБЕКТИ, АЛАРМИРАТ ОТ КМЕТСТВОТО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди