изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:49 EEST
МУЗЕЯТ НА КМЕТЪЛА ТРЪГНА НА ТУРНЕ    
НовиниОт днес стартира националното турне на „Музеят на Кметъла”, като първото му представяне е от 12 часа в Rockers Bar And Music Club във Варна.




Припомняме, че в пътуваща рок експозиция на кмета на община Каварна Цонко Цонев са включени следните рок артефакти: китари с автографи, подложка на барабан, макет на паметника на Рони Джеймс Дио, златната плоча BURN на Deep Purple с автограф на Глен Хюз, златен диск с автографи от ZZ Top, плакат на Deep Purple с автографи от световното им турне от 2013 г.
На откриването са поканени кметът на община Варна, председателят на общински съвет и областният управител на област Варна, както и всички рокаджии, които искат да видят на живо уникалната експозиция с неизчислима емоционална стойност.
След десетдневен престой в морската столица, пътуващият „Музей на Кметъла” ще продължи към ROCK BAR FANS в гр. София и други рок барове в страната.


 


Сходни връзки

МУЗЕЯТ НА КМЕТЪЛА ТРЪГНА НА ТУРНЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди