изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:21 EEST
Британската полиция разшири издирването на 15-годишната Ана Симеонова    
По света

Британската полиция разшири операцията по издирването на 15-годишната българка Ана Симеонова, съощи в. "Лестър Меркюри". Ана изчезна безследно на 25 март. Преди два дни бяха арестувани седем мъже.Петима от тях вече са пуснати под гаранция. Другите двама - на 53 и на 35 години, остават в полицейския участък.



Момичето пристигнало на Острова от Полша преди 5 седмици, пише "24 часа". Близките й били разтревожени, защото българката не можела нито да говори, нито да чете на английски език.

За последно Ана е била видяна в град Лестър в Централна Англия в района на Лий съркъл, съобщават от полицията. Тя носела черна плетена жилетка, черни ботуши с шарка, имитираща животинска кожа отстрани, и пъстроцветен потник с тънки презрамки.

Говорител на полицията в града заяви, че засега няма доказателства българката да е станала жертва на отвличане или да е пострадала по някакъв начин, но властите не изключват нито една от възможностите за изчезването й. "Ана може да е напуснала дома си по собствена воля, но разглеждаме и възможността да е намесена и трета страна", обясни шефът на регионалната полиция на графство Лестършър инспектор Саймън Престън.  http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Британската полиция разшири издирването на 15-годишната Ана Симеонова | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди