изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:15 EEST
ПРИ АВТОМОБИЛНА КАТАСТРОФА ЗАГИНА 38-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ ТЕРВЕЛ    
НовиниПРИ АВТОМОБИЛНА КАТАСТРОФА ЗАГИНА 38-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ ТЕРВЕЛ


-    На 4 април, около 22:15 часа в град Балчик автопатрул спират за проверка лек автомобил „Мазда” с варненска регистрация. В хода на проверката са открити и иззети 4 броя целофанени пакетчета, съдържащи бяло прахообразно вещество. При последвалия полеви тест, бялото веществото реагира на наркотичното вещество – амфетамин с общо тегло около 5 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Балчик са задържани Я.Х. (28 г.) и 23 – годишната Й.М., и двамата от град Варна. По случая е образувано бързо полицейско производство.
-    На 4 април, около 20:35 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по път с. Безмер посока град Тервел. Установено е, че водач на лек автомобил „Фолксваген” с варненска регистрация поради движение с несъобразена скорост губи контрол над автомобила, излиза в дясно по посока на движението и се удря в крайпътно дърво. Вследствие на настъпилото ПТП, на място загива  Т.И. (38 г.) от град Тервел.
-    На 6 април, около 08:50 часа в Първо РУП Добрич е получено съобщение от Д.В. (40 г.) от град Добрич. По данни на тъжителя за времето от 18:00 часа на 5 април до 08:00 часа на 6 април, неизвестен извършител е срязал задна дясна гума на лек автомобил „Мазда” с добричка регистрация, паркиран в района на ул. „Боряна” в град Добрич. При посещение на място е установено, че на същия паркинг са срязани предни леви гуми на паркираните в близост автомобили „Форд” с английска регистрация и „Фолксваген” с добричка регистрация. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.

Контролните органи са съставили 25 акта и 45 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД на МВР Добрич няма регистрирани пожари.

07.04.2014 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ
 


Сходни връзки

ПРИ АВТОМОБИЛНА КАТАСТРОФА ЗАГИНА 38-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ ТЕРВЕЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 4.72 секунди