изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 06:37 EEST
ПРИМЕР ЗА ПЕДОФИЛИЯ ОТ ПРЕХВАЛЕНИТЕ ДИПЛОМАТИ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ    
По светаИталианското министерството на външните работи обеща вчера максимална прозрачност и суровост по завихрилия се в неделя дипломатически скандал с Филипините. Той избухна в неделя следобед, когато информационните агенции разнесоха новината, че полицията в Манила е арестувала посланика на Италия в Туркменистан Даниеле Бозио. Отправеното към него от филипинските власти обвинение е за нарушаване на местния закон за малолетни или иначе казано – за педофилия и експлоатация на деца, пише в. "Монитор".

Според италианските медии дипломатът не бил по работа във Филипините, а в отпуск, като прекарвал ваканцията си в намиращия се недалеч от столицата Манила балнеокурорт „Лагуна”. Според една от версиите за неговото сгащване той бил спипан именно в стаята си там, докато се радвал на компанията на три момченца. Ако се вярва пък на първото полицейско съобщение, Бозио бил открит с малолетните в частен апартамент, нает специално за сексигрички с тях. Самият посланик в Ашхабад обясни вчера в телефонен разговор с репортер на в. „Кориере дела сера”, че само бил завел трите момченца на лунапарк, за да се позабавляват. После вероятно злонамерени лица му били устроили постановка, за да го изнудват подобаващо, смятат репортери.

Според колегите на четиридесет и седем годишния Бозио той много обичал децата и дори голяма част от продължаващата вече две десетилетия негова дипломатическа кариера била посветена на тях. По-точно през годините едновременно с работата си из канцелариите на италианските посолства в Ню Йорк, Токио, Алжир и други столици той бил сътрудничил на доста световни организации за закрила на малолетни и за борба срещу проституирането на деца.

Дипломатът, който никога не се е женил, в свободното си време обичал много да играе като клоун на детски купони, като бил особено умел в надуването на балони и правенето с тях на всевъзможни фигурки. Ако съдът в Манила повярва на полицейските обвинения срещу Бозио, той като нищо може да прекара остатъка от живота си във филипински пандиз – максималното наказание за вменяваното му престъпление е доживотен затвор. http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

ПРИМЕР ЗА ПЕДОФИЛИЯ ОТ ПРЕХВАЛЕНИТЕ ДИПЛОМАТИ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди